Saniteettikalusteet

Ferloxin omaan Finsani-tuoteperheeseen kuuluvat oma peilikaappimallisto, jäteastia, pesuaineannostelijoita sekä erilaisia valaisimia. Suunnittelussa käytetään 3Dmenetelmää ja metallikomponentit valmistetaan korkeatasoisella lasertekniikalla. Tuotteet koostuvat mittatarkoista osista ja ne ovat laadukkaita sekä kestäviä.

Valmistamme tuotteet myös asiakkaan omalla brändillä.

Finsani peilikaappi

Peilikaapit on varustettu paperipyyhe- ja mukitelineellä, sekä pesuaineannostelijalla. Mukitelineen paikalle voidaan sijoittaa toinen pesuaineannostelija.
Peilikaappeja valmistetaan pystysuoralla peilillä ja kallistetulla peilillä, jolloin alempaakin katsovat, esimerkiksi pyörätuolissa istuvat, voivat käyttää peiliä.
Mallien kokovaihtoehdot 500 x 500 ja 500 x 700mm. Pesuainenannostelijoissa käytetään kertakäyttöisiä nestesaippuapulloja (dispensopak).
Materiaali
Peilikaapit valmistetaan teräksestä ja pulverimaalataan valkoiseksi. Peilikaappeihin on myös saatavilla antibakteerimaali.

Finsani pesuaineannostelija

Pesuaineannostelijoita valmistetaan teräksestä ja ruostumattomasta teräksestä.
Teräksiset annostelijat pulverimaalataan valkoiseksi. Painike on kromattu.
Mitat
Leveys 135 mm
Korkeus 280 mm
Syvyys 105 mm
Tilantarve korkeussuunnassa 350 mm.

Finsani roska-astia

Finsani roska-astioita valmistetaan sekä teräksestä että ruostumattomasta harjatusta teräksestä. Teräksiset roska-astiat pulverimaalataan valkoiseksi.
Finsani roska-astioita valmistetaan sekä kannettomina että varustettuna muovisella kannella. Kannen väri on joko valkoinen tai ruostumattomaan
teräkseen sointuva harmaa. Vakiokokoisiin roska-astioihin soveltuvat 10-15 litran roskapussit.

Ympäristöystävällinen jauhemaalaus

Jauhemaalauksessa ei käytetä liuottimia. Toisin kuin märkämaaleissa, jauhemaalauksessa ei synny haihtuvia orgaanisia yhdistelmiä (VOC) ympäristöön. Lisäksi ohiruiskutettu jauhe voidaan kierrättää uudelleen.
Maalausprosessissa jauhetta suihkutetaan tuotteen pintaan staattista sähköä apuna käyttäen, jonka jälkeen tuote kuumennetaan uunissa niin, että jauhe sulaa. Pinnan erinomainen mekaaninen ja kemiallinen kestävyys saavutetaan heti tuotteen jäähdyttyä.

Palaa pääsivulle